Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

organikus

Megnyitott a BRIDA Head.spa – oázis a hajadnak és a lelkednek a belváros szívében

2022. 09. 05. 13:50:25

A BRIDA Head.SPA mostantól szeretettel vár mindenkit, aki szeretné felfedezni az organikus, biodinamikus növények erejéből táplálkozó hajápolás egyedülálló világát: a Budapest szívében található showroomban a különleges Oway-kezelésektől kezdve a hajgyógyászati diagnosztikán át a professzionális oktatásig számos szolgáltatás várja a szépülni vágyó vendégeket és a fodrászokat.

„Kihasználjuk a növények erejét”– interjú az Oway „boszorkánykonyhájának” vezetőjével

2022. 07. 05. 12:17:54

Az Oway úttörő az agrokozmetika világában, ám hogy pontosan mit jelent ez, hogyan zajlik a növényi nyersanyagok felhasználása, és miért hatékonyabbak ezek, mint szintetikus társaik, kiderül az Oway Kutatási és Fejlesztési Laboratóriumának vezetőjével, Alessandra Pantellával készült interjúból

A szépségért többé nem kell szenvedni! – Ammóniamentes hajfestés a természet erejével 

2022. 05. 27. 00:00:00

Létezik olyan hajfestési eljárás, amelynek köszönhetően minden színezéssel javul a haj minősége? Tiszteletben tartja a haj struktúráját, kíméletes, akár szőkítés esetén is? Sőt, a legérzékenyebb fejbőrű embereknek is biztonságos opció, mert a bőrfelszíni és légúti irritáció esélye rendkívül alacsony? Igen, igen és igen! Az Oway HColor hajfestési eljárása mindezt az ammóniamentes termékek erejével biztosítja a vendégeknek.

„A fejbőr és a haj árulkodik a szervezeted helyes vagy helytelen működéséről” – Interjú Álland Tünde hajgyógyásszal

2022. 04. 27. 13:22:56

Hajhullás, viszketés, hámlás vagy érzékeny bőr – mind olyan fejbőrproblémák tünetei, amelyek sokak életét megkeserítik. Az emberek jó része megpróbál együttélni ezekkel, miközben nagy valószínűséggel karnyújtásnyira van a megoldás, csak a megfelelő szakemberhez és termékekhez kell fordulni. Álland Tünde hajgyógyásznak – aki nem mellesleg az Oway oktatófodrásza is – szenvedélye a szakmája, vagyis az, hogy segíthet másoknak.

Hello Sunway, viszlát hajszárazság! – Így ápold a hajad a nyári időszakban

2022. 04. 11. 08:00:00

A borús téli hónapok után a tavaszi napsugarak gyógyírként hatnak a lélekre. A hajra és a bőrre azonban már nem feltétlenül, az oxidatív stressztől a szerkezeti károsodásig számos veszélyt kell elhárítani. A megfelelő védelem és szépségápolási rutin éppen ezért rendkívül fontos, hiszen a napos időnek nem kötelező velejárója a száraz, roncsolt haj és bőr. Az Oway Sunway termékcsaládjának segítségével felhőtlen nyárnak nézhetsz elébe!

„Fogyassz kevesebbet, fogyassz jobbat!” – egy kozmetikai cég története a bolognai nyüzsgéstől a biodinamikus gazdálkodásig

2022. 03. 24. 10:34:55

Növénytermesztés a holdciklusok figyelembevételével? Gyógynövények, amelyekből természetes folyamatok által a lehető legtisztább és legmagasabb koncentrációjú hatóanyagok nyerhetők ki? Az Oway agrármérnökei és kutatói hosszú évek alatt kísérletezték ki azt a metódust, amellyel az olasz kozmetikai cég egyedülálló, organikus és vegán termékei készülnek. Mindezek forrása egy idilli farm, ahol az élőlények ősi harmóniában élnek együtt.

Az oldal tetejére