Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MEGOLDÁSOK AZ OWAYTŐL A RONCSOLT, TÖREDEZETT HAJ ELLEN

Ugrás a termékekhez

A roncsolt, töredezett haj minden korosztály számára gyakori jelenség, amely nem csak esztétikai szempontból probléma, hanem egy jelzés, hogy hajunk egészségi állapota nem megfelelő.

Mitől alakul ki a töredezett haj?

Az okok nagyon sokrétűek lehetnek. A külső behatások, stressz, túlzott hőkezelés, hajfestés, de akár a nem megfelelő táplálkozás is a kiváltó okok között szerepel. Mindezek csökkentik a hajszálak nedvességét, és roncsolják a haj természetes szerkezetét. A töredezett hajvégeket már nem lehet rendbe hozni, ilyenkor már fodrászhoz kell fordulni. 
Szívesen látunk Brida HEAD.SPA fodrászatunkban, ahol különféle hajkezelések közül választhatsz, illetve ellátunk jó tanácsokkal is, hogyan ápold megfelelően a hajad.

 Hajápolási tippek a roncsolt, töredezett haj megelőzésére

A megfelelő hajápolási rutin kialakítása

  • Csökkentsd a hajmosások számát! A gyakori és meleg vízzel való hajmosás kiszárítja a hajat, ami a hajvégek roncsolódásához vezet.
  • Használj kondícionálót! A hajbalzsamok használata, mint a SMOOTHING - SIMÍTÓ ÉS LÁGYÍTÓ KONDICIONÁLÓ, könnyen kezelhetővé teszi hajad, illetve puhítja, simává és egyenletessé varázsolja a hajfelszínt.
  • Hagyd, hogy a törölköző felszívja a nedvességet a hajadból, ne töröld, dörzsöld, mert az szintén roncsolja a hajat.
  • Amennyiben lehetséges kerüld a túlzott hőkezelést.
  • Rendszeresen végezz hajápolási kúrákat. 

Kifejezetten roncsolt, töredezett hajra kifejlesztett termékek használata

Miért válaszd az Organic Way termékeit?

Az OWay elkötelezett amellett, hogy fenntartható forrásokból származó összetevőket használjon, így hozzájárulva a környezet védelméhez és a természeti erőforrások megőrzéséhez. Ezen elkötelezettség révén az OWay termékek nem csak a haj és a fejbőr egészségét szolgálják, hanem egy fenntarthatóbb és zöldebb jövő építését is.

Rendezés:
Az oldal tetejére