Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ZSÍROS FEJBŐR ÉS HAJ - KEZELÉS ÉS MEGELŐZÉS AZ OWAY-TŐL

Mi okozza a zsíros fejbőrt és hajat?

A zsíros fejbőr és haj problémájának hátterében a fokozott faggyútermelés áll. Ezt számos tényező befolyásolhatja, mint például hormonális változások, stressz, étkezési szokások, vagy a nem megfelelő hajápolási termékek használata. Ez nem csupán esztétikai problémát jelent, hanem a hajhullás okozója is lehet.

Megoldások zsíros hajra és fejbőrre

Ha szeretnéd felmérni a fejbőröd állapotát, és személyre szabott szakértői kezelést kapni, látogass el egyedülálló budapesti fodrászatunkba a Brida Head.Spa-ba!

Otthoni megoldások zsíros haj esetén

Hajápolási rutinok kialakítása

  • Kíméletes hajmosás a fejbőr irritációjának elkerülése érdekében.
  • A haj és fejbőr ápolása hajmosás végén a FREQUENT USE - Haj és fejbőr kondícionálóval, mely nem csak a hajat teszi puhává, hanem a hajhagymákat és a fejbőrt is táplálja
  • A hajmosások közötti időszakok meghosszabbítása, hogy csökkentsük a faggyútermelést.

Kifejezetten zsíros fejbőrre tervezett termékek

  • Zsíros hajra való speciális hajfürdő használata, ami segít normalizálni a fejbőr faggyútermelését.
  • Hajszárítás előtt a SOOTHING REMEDY - Nyugtató gyógyír használatával csökkenthetők a gyulladt fejbőr kellemetlen tünetei.

Alternatív Megoldás

A PLANT & MINERAL REFRESH - botanikai szárazsampon meghosszabbítja a hajmosások közötti időt, felszívja a felesleges faggyút, és frissességet biztosít a hajnak.

Speciális kezelések zsíros korpa és fejbőr viszketés esetén

  • Hideg vízzel történő öblítés a hajmosás végén, hogy segítsen elzárni a fejbőr pórusait és mérsékelje a zsírosodást.
  • Hajmosás után a DANDRUFF REMEDY - Zsíros korpa elleni gyógyír használata, hogy eltávolítsuk a zsíros korpát és fertőtlenítsük a fejbőrt.

Miért válaszd az Organic Way termékeit?

Az OWay elkötelezett amellett, hogy fenntartható forrásokból származó összetevőket használjon, így hozzájárulva a környezet védelméhez és a természeti erőforrások megőrzéséhez. Ezen elkötelezettség révén az OWay termékek nem csak a haj és a fejbőr egészségét szolgálják, hanem egy fenntarthatóbb és zöldebb jövő építését is.

Rendezés:
Az oldal tetejére