Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HAJHULLÁS KEZELÉSE - TERMÉSZETES MEGOLDÁSOK AZ OWAYTŐL

 

A hajhullás kezelése nemcsak kozmetikai, hanem egészségügyi kérdés is lehet. Az OWay természetes megoldásokat kínál erre a gyakori problémára.

A hajhullás okai

A hajhullás számos tényező miatt jelentkezhet, beleértve a stresszt, tápanyag- vagy vitaminhiányt, hormonális egyensúlyhiányt (pl. várandósság, változókor), pajzsmirigy- vagy mellékvese betegségeket, bizonyos gyógyszerek szedését, genetikai hajlamot, valamint a hajápolási rutin hibáit. Ezek az okok hozzájárulhatnak a fejbőr és a hajhagymák egészségének romlásához, ami hajhulláshoz vezethet.

Megoldások a hajhullás kezelésére

Ha szeretnéd felmérni a fejbőröd állapotát, és személyre szabott szakértői kezelést kapni, látogass el egyedülálló budapesti fodrászatunkba a Brida Head.Spa-ba!

Otthoni megoldások a hajhullás kezelésére

Egészséges étrend 

A tápanyagokban gazdag étrend létfontosságú a hajhagymák egészségének megőrzéséhez. A hajunknak leginkább cinkre, C- és E-vitaminra és vasra van szükségük. Ezek az anyagok segíthetnek a hajhullás megelőzésében és kezelésében.

Haj- és fejbőr masszázs

  • A fejbőr masszázs serkenti a vérkeringést, ami növeli a tápanyagok és az oxigén eljutását a hajhagymákhoz, így elősegíti az egészséges hajnövekedést és csökkenti a hajhullást.
  • A hajhullás kezelése a megelőzéssel kezdődik. A VOLCANIC COMB - Vulkáni fésű különleges kialakításának segítségével egy teljes fejbőrmasszázs rituálé elvégezhető, ami serkenti az oxigénellátást, és megerősíti a hajhagymákat.  

Revitalizáló kezelések hajhullás esetén

  • A revitalizáló kezelések mélyen táplálják és hidratálják a fejbőrt, valamint segítik a hajhagymák erősödését, amivel hozzájárulnak a hajhullás megelőzéséhez és kezeléséhez, valamint az egészséges hajnövekedés támogatásához.
  • Hajmosás után a VIVIFYING REMEDY - Revitalizáló gyógyír használata táplálja a hajhagymákat, erősíti a hajat, és reaktiválja a vérkeringést.

A fejbőr és hajhagymák stimulálása

  • A fejbőr és hajhagymák rendszeres stimulálása javítja a vérkeringést, elősegíti a tápanyagok és az oxigén eljutását a hajgyökerekhez, ami kulcsfontosságú az egészséges hajnövekedés és a hajhullás csökkentésének szempontjából. 
  • A kifejezetten hajhullás ellen kifejlesztett MICRO-STIMULATING - Hajhullás elleni hajfürdő hajmosás közben tisztítja és méregteleníti a fejbőrt, miközben harcot folytat a hajhullás ellen, elősegítve a hajnövekedést.

Stressz kezelése

A stressz csökkentése is fontos a hajhullás kezelésében. Relaxációs technikák, mint a meditáció vagy a jóga, segíthetnek a stressz szintjének csökkentésében, ami pozitívan befolyásolhatja a haj egészségét.

Miért válassza az Organic Way termékeit?

Az OWay elkötelezett amellett, hogy fenntartható forrásokból származó összetevőket használjon, így hozzájárulva a környezet védelméhez és a természeti erőforrások megőrzéséhez. Ezen elkötelezettség révén az OWay termékek nem csak a haj és a fejbőr egészségét szolgálják, hanem egy fenntarthatóbb és zöldebb jövő építését is.


 

Rendezés:
Az oldal tetejére