Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajgyógyászati ismeretek

Oktatás célja

Fodrászként feladatodnak érzed segíteni a vendégeidnek? Megtanítjuk, mire figyelj és hogyan kezeld a problémás fejbőrt!

 

„Célom, hogy minél ismertebbé tegyem a hajgyógyászat fontosságát, hogy a fodrászok is pontosabban és hamarabb fel tudják ismerni a haj és fejbőrproblémákat, időben hatásos és megfelelő kezelést tudjanak javasolni vendégeiknek. Bízok benne, hogy hozzám hasonlóan sokak számára is fontos lesz a hajgyógyászat,mint prevenciós szolgáltatás is a szakmán belül.”

Álland Tünde, Oway oktató fodrász

 

Az oktató fodrászunk miért választotta az Oway terméket?

"A szépségápolásban is egyre nagyobb fontosságú, hogy minél kevesebb kémiai anyagot és káros összetevőjű termékeket használjanak a fodrászok a munkájuk során vagy a vendégek az otthoni hajápolásban.
Minden OWAY haj- és bőrápolási termék formulája a tiszta, zöld kémia elvein alapszik, amely során alaposan kiválogatják az egyes összetevőket, értékelve természetességük, környezeti hatásuk és hatékonyságuk.
Az OWAY gondolkodásmód, életmód, tudatos választás. Gondoskodást, lelkiismeretet és figyelmet fordít minden választásra és cselekvésre, és minőségi termékeket hoz létre, amelyek tiszteletben tartják a környezetet és az embereket.
Úgy éreztük fontos, hogy ne egy konvencionális szépségápolási boltot hozzunk létre, hanem egy olyan közösségi teret, ahol a vásárló kapcsolatba lép a termékkel, megismeri és ki is próbálhatja.
Tanácsadásainkkal pedig segítünk egyénre szabva megtalálni a neki megfelelő hajápolási csomagot, és ha szükséges szakmai segítséget kap az adott problémájára."

A képzéssel kapcsolatos fontos információk:


• Nem adunk OKJ -s bizonyítványt
• Oklevelet kapsz
• Oway hajgyógyászati termékeinkhez nyújtott biztos tudás átadása, használata a gyakorlatban
• Ezzel a preventív szolgáltatással lehetőséged nyílik bővíteni a szalon szolgáltatásaid
• Jegyzetfüzetet biztosítunk

Az oldal tetejére