Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TRICHO- DERM PROFILOZÓ

Leírás és Paraméterek

TRICHO- DERM PROFILOZÓ

Egy új eszköz az OWAY-től professzionális trichológiai és dermokozmetikai konzultációhoz. Egy innovatív, vezeték nélküli digitális mikroszkóp kompakt és könnyű kialakítással, mely ideális szalonoknak és szépségközpontoknak.

A TRICHO-DERM PROFILOZÓval lehetőség nyílik felmérni azonnal és alaposan a vendéged trochológiai és dermatológiai profilját/állapotát.

A TRICHO-DERM PROFILOZÓ egy elengedhetetlen eszköz az OWAY-től fodrászoknak és más szépségiparban dolgozó szakembereknek, egy olyan technológiai fejlesztés, mely fontos a tanácsadás során.

Minden Oway szalonban kulcsszerepe van a konzultációnak. Személyre szabott, számítógépes fejbőr, bőr és haj analízis, melynek fontos szerepe van a szakembereknél és a vendégeknél egyaránt:

  • lehetővé teszi a szakembereknek, hogy feltérképezzék a bőr/fejbőr és haj állapotát a képernyőn látható kép vizsgálata során
  • személyre szabott javaslatot tehet a legalkalmasabb OWAY kezelésekre, melyeket helyben a szalonban vagy szépségközpontban igénybe is vehet a vendég, majd otthoni használatra szánt termékeket is ajánlhatunk neki
  • azáltal, hogy a vendégnek lehetősége nyílik megnézni a rendellenességeket saját fejbőrén és haján, bátoríthatjuk, hogy megvegye az ajánlott termékeket és igénybe vegye a kezeléseinket
  • professzionális szolgáltatást nyújthatunk általa
  • ezáltal az exkluzív szolgáltatással bizalmi és hűséges kapcsolat alakítható ki a vendéggel
  • lehetőséget teremt a kezelés részeredményeinek megfigyelésére: a kezelés kezdeti, közbenső és befejező fázisainál
  • a szalonnak és a szépségcentrumnak lehetősége van tematikus eseményeket szervezni, melyeket a haj és bőr analizálásának szentel, ami új vendégeket vonzhat be

TRICHO-DERM PROFILOZÓ/TULAJDONSÁGOK:

VEZETÉKNÉLKÜLI KAPCSOLAT
A beépített WIF hálózat lehetővé teszi, hogy az eszközt kábel és zsinór nélkül lehessen használni, egyszerűen rácsatlakoztatható a tabletre vagy telefonra. A fodrászok korlátok nélkül, kényelmesen használhatják.

MAGAS NAGYÍTÁSI FOKOZAT
A nagyítás 50x-től 1000x-ig lehetséges, részletesen megvizsgálható így a bőr, fejbőr, haj, és az eltéréseket is vizsgálni lehet.

MAGAS FELBONTÁSÚ FOTÓK ÉS VIDEÓK
1920 X 1080 pixel felbontás, képek készítése és videók felvétele magas felbontással. Ráadásul, a trichoderm profilozót 8 LED lámpával szerelték fel az élesebb látásért.

KOMPAKT ÉS KÖNNYŰ KIALAKÍTÁS
A kompakt és könnyű designnak köszönhetően az eszköz rendkívül kézre esik.

OPERÁCIÓS RENDSZER
Kb. 3 órán át használható. Kompatibilis iOS, MacOs, Android és Windows operációs rendszerekkel.

KOMPATIBILIS SZÁMÍTÓGÉPEKKEL
A biztosított USB kábel segítségével számítógépedhez is csatlakoztathatod. A 2 m hosszúságú kábelnek köszönhetően nem akadályoz a mozgásban sem.

HASZNÁLAT:

NAGYÍTÁS, KICSINYÍTÉS, FÉNYESSÉG NÖVELÉS VAGY CSÖKKENTÉS, KI/BEKAPCSOLÁS ÉS FÉNYKÉPEZÉS, NAGYÍTÁS VAGY KICSINYÍTÉS ÉS FÓKUSZ

Exkluzív applikáció:

OWAY TRIHO-DERM PROFILOZÓ egy ú applikáció, amivel a digitális mikroszkópot iOS és Android telefonhoz vagy tablethez is csatlakoztathatjuk WIFI-vel.
USB kábellel pedig számítógépedhez is csatlakoztathatod.
Az Apple készülékek esetében a Photo Booth alkalmazás is működik az eszközzel.
Ahhoz, hogy Windows operációs rendszerhez csatlakoztathassuk, az oway.it weboldalról kell letöltened egy alkalmazást, a TRICHO-DERM PROFILOZÓ részlegén.

TRICHO-DERM profilozó mini-visual

Egy eszköz, mely megmutatja a szalon milyen konzultációs szolgáltatásokat nyújt és bemutatja az új TRICHO-DERM PROFILOZÓT. Talapzattal van ellátva, így kiállíthatod egy adott ponton a szalonodban, így felhívhatod vendégeid figyelmét erre az új lehetőségre, hogy kérhetnek bőr, fejbőr és haj vizsgálatot. Olaszul és angolul elérhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére