A kosár üres
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Infrared Hair Remedy - Infravörös, ultrahanggal működő hajvasaló

Cikkszám: 1088
Kiszerelés: db
INTENZÍV KEZELÉS
Infravörös, ultrahanggal működő hajvasaló

Működése:
Az Infrared Hair Remedy egy innovatív, ultrahanggal és infravörös sugarakkal működő hajvasaló, amelyet a hajregenrációs kezelések során érdemes használni.
+ Lezárja a hajlemezeket, vastagabbá teszi a haj kutikularétegeit, és helyreállítja a haj szöveteit. Megakadályozza a töredezett végeket, rugalmassá teszi a hajat, és segít megőrizni a színét.

Technológia:
KÉSZÍTSD EL A KEVERÉKET ÉS VIDD FEL
+ Keverd össze az újjáépítő szérumot a hialuronsavval. Az ecset segítségével vidd fel tincsenként a száraz hajra, felfelé irányuló kézmozdulatokkal masszírozd be, hogy jobban beszívódjon.
ALKALMAZD AZ INFRAVÖRÖS ELJÁRÁST
+ Használd tincsenként az Infrared Hair Remedy-t. Az egész hajfelületen alkalmazd: először az egyik oldalon, majd a másikon. A keverék tíz percig maradjon a hajon – kerüld a közvetlen hőt –, majd alaposan öblítsd le.
ELŐRELÉPÉS A KEZELÉS SORÁN
+ A hajápolásban az infravörös sugarakat a sérült hajszövetek kezelésére használják. Az infravörös sugarak elektromágneses vibrációja okozza a felmelegedést, így az nem roncsolja a hajszálakat. Az ultrahang kivételes közvetítő, amely bármely kezelést optimalizál (hideg technológia).

Rövid ismertető: Annak érdekében, hogy az aktív hatóanyagok könnyebben behatoljanak a hajszálakba – és hatékonyabb legyek a mikronizációjuk –, használd az Infrared Hair Remedy-t.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.