A kosár üres

OWAY NAGYKÖVET

LEGYÉL TE AZ OWAY NAGYKÖVETE.

Ismerjen meg az egész világ és mutasd meg az év legfontosabb eseményén a munkáid!
 

Hogyan? Vegyél részt az új Oway világversenyen!

 

 

 

1.

Inspirációként az Owayans 2019 – Óceán kollekció képei szolgáljanak, melyek az Oway és a Blue Tit kollaborációjából születtek.

 

Add át magad az óceán ihlette textúráknak, formáknak, és színeknek.
 
 

2.

Készíts három eredeti képet vágástól a festésig a kollekció témája alapján, kizárólag Oway terméket használva.

Két képnek közelképnek kell lennie a hajra fókuszálva, az egyiken változtasd meg a haj stílusát. A harmadik kép egész alakos legyen. A hajszínen legyen a hangsúly. Csak egy jelentkezési lapot és három képet szabad beküldeni.

 
 

3.

A benyújtott három képnek színesnek kell lennie, semleges háttér előtt készüljön, jpg/jpeg vagy tiff formátumban és minimum 300 dpi felbontású legyen.

Le kell írnod a különböző fázisokat mind a három kinézetre vonatkozóan. Fontos, hogy a festési eljáráshoz részletes leírást biztosíts minden általad használt Oway termék pontos megnevezésével.

 

 
 

4.

A képek eredetiek legyenek, a modell nagykorú legyen és a kinézet/styling csak hajpótlás nélkül készülhet. 

A Photoshophoz hasonló programok használata abban az esetben engedélyezett, ha az apró szépséghibákat szeretnéd javítani, de a színeket nem szabad megváltoztatni és a kimaradt részeket sem szabad retusálni a program segítségével. Kérjük, írd alá, hogy elfogadod a verseny szabályzatát és a képek szerzői jogaira vonatkozó beleegyező nyilatkozatot.

 
 

A kiválasztás

Adj át minden dokumentumot a helyi képviselődnek 2019. október 31-ig!


Minden ország finalistáit 2019. november 29-én jelentik be.

Az Oway által kijelölt szakértőkből álló zsűri minden országból, amelyik részt vett a versenyen, választ egy győztest. 2020. janur 15-én jelentik be az országok győzteseit.

A győztesek részt vesznek az ECCO 2020-on, ahol bemutatják a munkáikat az Oway által kijelölt zsűri előtt, akiket a 2020-as Oway verseny világbajnoki díjára jelöltek.

 


OWAY VILÁGBAJNOK

Ha alig várod, hogy átvehesd az egész Oway világ előtt világbajnoki címedet egy elképesztő helyszínen és viszontláthasd a munkáidat a következő 2020-as Owayans katalógus lapjain az új ruhakollekció mellett,
lépj kapcsolatba a helyi képviselőddel és vegyél részt az első Oway Világversenyen!